De bästa For Honor-emblemen vi sett hittills

De bästa For Honor-emblemen vi sett hittills

Spelarna visar upp sin kreativa sida i Ubisofts brutala närkampssimulator.

Av PC Gamer-redaktionen

Efter For Honors första helg på marknaden har spelarna redan upptäckt de bästa sätten att irritera och döda oss på i stridens hetta. Vissa har dock visat att deras talang sträcker sig bortom att göra livet surt för andra. Spelets verktyg för emblem-design låter en skapa symboler som går att applicera på de olika karaktärernas rustningar, sköldar och vapen – och resultaten är redan imponerande.

Vissa spelare har visat sig vara så skickliga på att skapa iögonfallande symboler att det för tankarna ända tillbaka till det första Call of Duty: Black Ops, och dess motsvarande insignia-verktyg. För att fira detta har vi här nedan samlat några av de bästa alstren från två subreddits: For Honor och For Honor Emblems.

Det första vi vill belysa är snarare en kombination av fyra olika emblem. Det är Reddit-användaren XiroNyne som skapat dessa fyra grymma varianter baserade på serietidningsfigurerna Spawn, Iron Man, Deathstroke och Deadpool. Särskilt Spawn-emblemet ser sjukt coolt ut med den taggiga ramen.

Källa: Reddit-användaren XiroNyne

Nästa exempel är istället baserat på Sagan om ringen, och är den sortens emblem man inte skulle ha något emot att skriva ut i jätteformat, rama in och hänga upp på väggen. Designerns stil matchar det simpla motivet perfekt. En stor eloge till Reddit-användaren WhoDaresNguyens.

Källa: Reddit-användaren WhoDaresNguyens

Reddit-användaren MelodicFacade har valt en konstnärlig approach med sin tolkning av Vincent van Goghs Stjärnenatt. Detta motiv i synnerhet gör oss nyfikna på vilka underverk folk kommer kunna skapa med emblem-verktyget framöver.

Källa: Reddit-användaren MelodicFacade

Reddit-användaren Tox1cFire har istället skapat fyra emblem som låter dig stolt visa upp vilken webbläsare du är trogen. Är du en Internet Explorer-användare som tröttnat på allt spott och spe? Bär Explorer-skölden och krossa dina motståndare som hämnd!

Källa: Reddit-användaren Tox1cFire

De två emblem vi ska titta på härnäst fokuserar istället på musikaliska ikoner, i form av Pink Floyds Dark Side of the Moon och Wu-Tang Clan-logotypen, tolkade av Echolog respektive Artoxz. Det är svårt att tänka sig två band med mer olika stilar, men vi skulle ljuga om vi sa att vi inte vill ha båda dessa designers i vårt lag.

Källa: Reddit-användaren Echolog
Källa: Reddit-användaren Artoxz

Vi tänkte avsluta med ett par emblem som inspirerats med två av våra favoritspel. Det första är ett annat spel som har briljanta närstrider. Visst, Dark Side of the Moon-motivet är coolt, men detta emblem vill istället hylla solen. Reddit-användaren Jesterdevo har uppenbart inspirerats av Dark Souls, och vi kunde inte vara mer förjusta i resultatet.

Det andra baseras på Portal, och SalaComMander har försäkrat sig om att följa spelets regler: companion-kuben är på väg in i den nedre portalen, och ut ur den övre.

Källa: Reddit-användaren Jesterdevo
Källa: Reddit-användaren SalaComMander

For Honor fick betyget 83% i PC Gamers recension, med motiveringen ”Trots ett fåtal missar är For Honor, när allt faller på plats, ett stort steg framåt för genren.”

Läs också:

For Honor påminner om att det är ett bra spel

De bästa Fallout 4-moddarna

About The Author

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Related posts