Syberia 3 släpps den 20 april

Syberia 3 släpps den 20 april

Väntan har varit lång.

Resan som inleddes med Syberia (2002) och fortsatte med Syberia 2 (2004) är äntligen på väg att återupptas (och avslutas?). Det var ursprungligen tänkt att Syberia 3 skulle släppas i december under fjolåret, men så blev uppenbarligen inte fallet. Nu har Microids och Benoît Sokal gett oss ett nytt datum – Syberia 3 släpps den 20 april.

Som om det inte vore nog har vi också fått en helt ny trailer för spelet. Nu vet jag inte särskilt mycket om Syberia (jag har aldrig spelet de här spelen, även om jag alltid funnit estetiken intressant) men i alla fall jag höjde lite på ögonbrynen över den actionfyllda framtoningen med helikoptrar, tentakelmonster och robotiserade bältdjur.

För ytterligare skärmdumpar styr du kosan hit, och en åtta minuter lång gameplaydemo finns här. Men kolla på trailern först, okej?

Syberia 3 – “Discover” – official trailer – PEGI – USK version – English version

Discover the 1st trailer of Syberia 3 ! The game will be released on April 20 in Europe and April 25 in North America on PlayStation 4, Xbox One, PC/Mac. Enter the enchanting world of Benoit Sokal’s latest masterpiece. Join Kate Walker in the unique world of Syberia.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts