Switch kommer till pc!

Switch kommer till pc!

Fredagen den 3 mars smäller det – då släpps Nintendos senaste konsol Switch över större delen av världen tillsammans med det vansinnigt efterlängtade The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Jag gissar att det här kommer resultera i en och annan Google-sökning på konsolens namn, såväl som ett trendande #Switch på sociala medier.

Därför är det intressant att ett kommande indieplattformsspel också heter Switch. Det släpps den 7 mars och ni ser premiärtrailern här nedan. Frågorna man ställer sig är således 1) kommer Nintendo kräva ett namnbyte på spelet eller 2) om namnet kvarstår, är det till fördel eller nackdel för utvecklarna hos Threye Interactive?

Switch beskrivs hur som helst som en “pusseplattformare i 2d med ett hjärtevärmande narrativ som blandar klassisk plattformsmekanik med en smidig ‘switchig’ twist”. Trailern nedan får oss att anta att det sistnämnda hänvisar till möjligheten att växla storlek på spelarkaraktären mitt i hoppen, inte på tveksamma övergångar i en japansk presskonferens för en konsol.

Switch Announcement Trailer

Switch is a 2D puzzle platforming game with a heartwarming narrative, that mixes classic platform mechanics with a nimble ‘switching’ twist. Release date: Steam – March 7th Xbox One – TBD Follow us: Facebook: https://www.facebook.com/switchgame/ Twitter: https://twitter.com/switchdevs

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts