Svenska sci-fi- och VR-spelet Homebound snart här

Svenska sci-fi- och VR-spelet Homebound snart här

Senast vi besökte Homebound talade vi om en kort, intensiv VR-upplevelse i yttre rymden. Som alla vet är VR och sci-fi som smör och bröd. Dessutom är korta sessioner att föredra för många då illamåendet inte sällan kommer krypande ju längre tid man är innesluten i den virtuella verkligheten. Det återstår emellertid att se om den korta speltiden också får en motsvarande prislapp, för releasen för det svenskutvecklade spelet närmar sig.

Homebound släpps den 16 februari och kräver antingen HTC Vive eller Oculus Rift. Du är en astronaut som befinner dig på väg hem mot jorden men som tvingas handskas med en rad katastrofala händelser. Det positiva är att rymdresenären garanterat kommer att ta sig hem – men frågan är om det blir död eller levande.

HOMEBOUND | Coming Soon Trailer

HOMEBOUND – A short and stunning First Person Experience showing the true graphics capabilities of VR, coming February 16th 2017 on Steam. Challenge yourself and your senses in this pick-up-and-play experience. Developed by Quixel for Oculus and Vive. Follow Homebound on Twitter: @HomeboundGame Steam Store Page: http://store.steampowered.com/app/497440/

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts