Svensk riksdagspolitiker grundar egen Twitchkanal

Svensk riksdagspolitiker grundar egen Twitchkanal

Det här med Twitch är en rätt stor grej. Igår fick vi reda på att streamingjätten kommer börja sälja spel någon gång under våren, och under slutet av fjolåret började även sändingar utan spelfokus tillåtas på tjänsten.

Många svenskar spelar spel och många svenskar kollar på Twitch. Därför har Centerns 33-årige politiker Rickard Nordin grundat en egen Twitch-kanal (“RiksdagsRickard” är ett rätt bra namn) vars första sändning går av stapeln kl 19.00 ikväll och kommer följas av streams samma tid varje vecka därefter.

Nordin fokuserar på “e-sport och politik” och har tidigare skapat rubriker i ämnet när han sade att “e-sporten bör likställas med andra sporter”. Om man känner sig manad kan man också följa honom på Twitter.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts