Spelsekvenser från The Elder Scrolls Online: Morrowind

Spelsekvenser från The Elder Scrolls Online: Morrowind

Under januari månads döende timmar avslöjades den nya expansion till det massiva onlinerollspelet The Elder Scrolls Online. Den kallas Morrowind och tar med oss till ikoniska platser från The Elder Scrolls III: Morrowind, fast 700 år tidigare, vilket gör att utvecklarna hos Zenimax både kan ha kvar den nostalgiska kakan och äta den.

Nu har vi fått de allra första spelsekvenserna från expansionen, och ni kan se dem i den fartfyllda trailern här nedan. Utöver de nya områdena är den nya karaktärsklassen Warden expansionens stora dragplåster, tillsammans med en ny PvE-grotta och en uppsjö nya PvP-lägen.

The Elder Scrolls Online: Morrowind släpps den 6 juni och kommer säljas både som en fristående utgåva eller som en uppgradering till Tamriel Unlimited (som moderspelet numera heter sedan det slopade prenumerationskostnaden under 2014). Här är den nya gameplaytrailern.

The Elder Scrolls Online: Morrowind – Return to Morrowind Gameplay Trailer

Take up arms and rally your allies, hero – Morrowind is in danger, and the fate of Tamriel hangs in the balance. Watch our first gameplay trailer for The Elder Scrolls Online: Morrowind to see some of the locations you’ll visit, plus all-new monsters, weapons, and armor.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts