Spelsekvenser från Dirt 4

Spelsekvenser från Dirt 4

I slutet av januari fick vi en riktigt fin överraskning: Dirt 4 utannonserades med pompa och ståt, och vi fick också reda på att spelet kommer släppas redan i sommar, den 9 juni. Sedan dess har spelsekvenser läckt ut lite här och var på internet, inklusive på Youtube-kanalen Outsidexbox.

Deras video går igenom “sex saker du behöver veta om Dirt 4“, även om vi skrivit om de flesta här. Precis som den ursprungliga utannonseringen antydde har Dirt 4 inga licensrättigheter för verklighetens rallyvärldsmästerskap WRC (och därför inga av de nya bilarna eller återskapade sträckor) men som plåster på såren får vi de officiella tävlingarna, förarna och bilarna från världsmästerskapet i Rallycross istället.

Det viktigaste klargörandet är dock faktiskt att Dirt 4 kommer ha två vitt olika spellägen (simulation och gamer mode) som siktar på att tillfredsställa två olika typer av spelare (Dirt Rally-fans och Dirt-fans). Dirt 4 kommer till och med bjuda på olika leaderboards beroende på vilken av inriktningarna man väljer, så det verkar onekligen som att Codemasters gör sitt yttersta för att tillfredsställa precis alla av sina fans.

Här är videon av Outsidexbox i dess helhet.

Dirt 4 Gameplay: 6 Things You Need to Know About Dirt 4

Dirt 4 is the next full-fat installment in the best rally series in videogames. After the successful Early Access game Dirt Rally, Dirt 4 aims to cater for hardcore rally sim fans and more casual players alike. Discover what you need to know about Dirt 4 and subscribe for more from Outside Xbox!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts