Spana in denna Lejonkungen-mod till GTA V

Spana in denna Lejonkungen-mod till GTA V

Glöm den där Super Mario-modden till GTA IV, nu kommer nämligen Lejonkungen till GTA V. Det är en moddare med alias MrMarco1003 som med hjälp av modellerna från Kingdom Hearts 2 har skapat The Lion King Pack till Rockstars bästsäljande femma. Att karaktärerna är tagna från Disney och Square Enix, lär resultera i att modden förmodligen tas bort inom en väldigt snar framtid. Fram till dess går det att läsa mer om The Lion King Pack här.

Att se Timon kulspruta sig fram på gatan, Pumba stånga Los Santos-poliser och Rafiki köra fyrhjuling nattetid, är dock det ultimata sättet att börja denna helg på. Ännu bättre blir det när moddaren i ett tappert försök att skildra en dramatisk scen ur Lejonkungen, i slutet av videon visar hur Simba blir instängd av hyenorna och hur pappa Mufasa kommer till undsättning. Ska detta föreställa Elefantkyrkogården? Hela scenen ser så förbaskat styltig ut…

Om du vill ha dina fina barndomsminnen förstörda, råder jag dig att ta en titt här nedanför:

GTA 5 – The Lion King Mod

This mod is created by me. Now you can play as your favorite The Lion King character in GTA 5! As The Lion King is one of my all time favorite Disney movie i decided to make a mod of it in GTA 5. This mod includes most of the characters from the movie.

About The Author

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Related posts