South Park: The Fractured But Whole försenas igen

South Park: The Fractured But Whole försenas igen

Likt SJ under min och Fredriks resa till frilansträffen i början av januari, väljer Ubisoft att försena South Park: The Fractured But Whole en liten stund i taget, varpå de försenar det igen – istället för att helt enkelt ställa in helt och hållet (okej, jag varken tror eller hoppas att allt detta kommer att sluta med att Ubisoft lägger ner utvecklingen av det kommande South Park-spelet). Så sent som i september kunde vi rapportera att The Fractured But Whole blivit försenat till första kvartalet 2017, men nu säger Ubisofts nya kvartalsrapport att spelet blivit försenat ytterligare.

Istället för att listas bland kommande spelsläpp under årets första kvartal, står det att South Park: The Fractured But Whole kommer att se dagens ljus någon gång under räkenskapsåret 2017-2018. Detta innebär att spelet kommer att släppas någon gång mellan 1 april 2017 och 31 mars 2018. Förhoppningsvis kommer ett exakt datum spikas inom kort.

Anledningen till förseningen är, precis som förra gången spelet fick ett uppskjutet lanseringsdatum, att utvecklaren vill ha extra tid på sig att polera spelet till perfektion. Ganska ironiskt med tanke på att vissa av TV-seriens avsnitt gjorts på rekordkorta tider. Vad tycker du, är det ett gott eller ont tecken att spelet försenas?

About The Author

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Related posts