Sniper Ghost Warrior 3 betatestas i helgen

Sniper Ghost Warrior 3 betatestas i helgen

Den kommande krypskjutaren Sniper Ghost Warrior 3 släpps den 4 april. Om drygt två månader alltså, så det är hög tid för de polska utvecklarna hos CI Games att få koll på buggar och prestandaproblem, vilket lättast uppnås genom att bjuda in till stort betatest.

Sagt och gjort, du kan anmäla dig här fram till slutet av dagen (men gör det redan nu för säkerhets skull, tidszoner och sånt, ni vet) och sedan prova på de två solouppdragen Cut Off och Blackout ända fram till söndag via Steam.

– Vi vill ge ett stort tack åt alla som registrerat sig för betan, sade Marek Tymiñski, vd hos CI Games i ett pressmeddelande. Du måste göra dig av med all kunskap du har om serien, för Sniper Ghost Warrior 3 omdefinierar den från grunden med en mycket större budget.

– Den här betan inkluderar två enspelaruppdrag från spelets inledning, och erbjuder bara en glimt av vad du kommer få uppleva i den fullskaliga öppna världen. All feedback du ger oss är värdefull, och vi kommer lyssna nog på alla kommenterar.

– Vi är fast beslutna att göra Sniper Ghost Warrior 3 till ett av de bästa spelen du kommer spela i år, och vi kommer göra allt för att möta era förväntningar. Det är ett nöje att veta att spelet snart kommer spelas av så många av våra fans.

Här är en trailer för betan.

Sniper Ghost Warrior 3 – Open Beta Trailer

Get an Early Preview of the Game in the Shoes of Jon North. Get armed, gear up and be prepared for what is coming in Georgia. Register now: http://sniperghostwarrior3.com/beta and get exclusive access to two single-player missions in the beautiful open-world setting of the Republic of Georgia: Cut Off and Blockout.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts