Shovel Knight: Specter of Torment släpps i april

Shovel Knight: Specter of Torment släpps i april

Shovel Knight: Specter of Torment är en ny kampanj till det förtjusande NES-inspirerade Shovel Knight som släpptes 2014. Allt det här vet du såklart redan eftersom vi skrev om det förra året, men vad du kanske inte vet är att Specter of Torment nu är färdigt och kommer att släppas i april.

Eller ja, du kanske visste det om du följer Yacht Club Games på Twitter, eftersom det var där de annonserade nyheten. De slängde till och med in en tjusig liten gif.

Yacht Club Games on Twitter

After a stormy day and a long night… Development on Shovel Knight: Specter of Torment is now complete! https://t.co/Recv88hiGx

Specter of Torment utspelar sig innan Shovel Knights huvudkampanj och i huvudrollen ser vi den spöklike Specter Knight. Enligt utvecklarna är det mycket större än tidigare tillägget Plague of Shadows, så våra aptiter är ordentligt retade. Tills det släpps kan du läsa mer på spelets hemsida.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts