Samurajen på väg till Final Fantasy XIV: Stormblood

Samurajen på väg till Final Fantasy XIV: Stormblood

Final Fantasy XIV: Stormblood släpps den 20 juni och blir expansionen av samma klass som den förra, Heavensward, har vi något mycket intressant att se fram emot. Sedan tidigare vet vi att Final Fantasy-bekanta red mage blir ett jobb och nu står det också klart att samurajen kommer till onlinerollspelet.

Samurai-sysslan har varit en del av Final Fantasy sedan femte delen som släpptes för ett kvarts sekel sedan (jösses, man börjar bli gammal) och nu blir jobbet det andra och sista till Stormblood.

Samurajen kommer rustad med katana, startar på level 50 och kan bära samma rustning som munken. Under Frankfurts Final Fantasy XIV Fanfest avslöjades nyheten tillsammans med en ny, filmisk trailer. Stormblood ger oss en ny kontinent i öst tillsammans med en ny spelarstad, Kugane, som verkligen skriker Japan.

FINAL FANTASY XIV: Stormblood Trailer

FINAL FANTASY XIV: Stormblood http://na.finalfantasyxiv.com/stormblood/

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts