Så här spelar man som Kolin i Street Fighter V

Så här spelar man som Kolin i Street Fighter V

För ett tag sedan tog vi en första titt på Kolin, den nyaste dlc-karaktären till Capcoms fightingfest Street Fighter V. Hon anländer till spelet den 28 februari, och nu har vi fått ett nytt klipp där den taktiska isdrottningen presenteras i närmare detalj.

Matt Edwards, community manager hos Capcom, går igenom Kolins egenheter, inklusive hennes v-skill och v-trigger. Kolin gör inte särskilt mycket skada, men hennes projektiler straffar ovarsamma spelare med lätthet. Hon rekommenderas för taktiska spelare som kan dra nytta av hennes kraftfulla kontringar, även om hon saknar en oövervinnerlig reversal.

Under säsong 2 kommer Street Fighter V:s karaktärsgalleri expanderas från 22 till 28 spelbara kämpar, och om Capcom får som de vill kommer de fortsätta släppa nya karaktärer fram till 2020. Akuma debuterade i slutet av december, så efter Kolin väntar ytterligare fyra dlc-karaktärer under årets lopp.

Här är den nya trailern för Kolin.

SFV: Character Introduction Series – Kolin

For Season 2, the Street Fighter V roster will grow from 22 to 28 with six additional characters. Capcom Community Manager, Matt Edwards, introduces us to Kolin.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts