Rainbow Six: Siege kommer sammanlagt få “mellan 50-100 operatörer”

Rainbow Six: Siege kommer sammanlagt få “mellan 50-100 operatörer”

Under helgen ställde Ubisoft till med streamfest via Twitch och vi fick mängder av ny information om den ständigt växande onlineskjutaren Rainbow Six: Siege. År 2 har börjat och i videon nedan går Ubisoft igenom de nya uppdateringarna som väntar oss, med inriktning på en bättre spelupplevelse (omgjort användargränssnitt, snabbare matchmaking) och nya ligor för spelets esportscen.

Vi har även fått reda på att det nya dlc-paketet Velvet Shell släpps den 7 februari (det är imorgon!) tillsammans med den nya gratisbanan Coastline och de nya spelbara operatörerna Jackal (medelsnabb anfallare som kan spåra fiender med hjälp temperaturkänsliga glasögon) och Mira (långsam försvarare som kan spränga in glasgluggar i väggar som endast kan penetreras från den egna sidan). Velvet Shell har också en helt egen trailer här nedan.

I dagsläget har Rainbow Six: Siege 28 operatörer, och åtta till är inbokade som dlc under år 2. Våra brittiska kollegor frågade därför var maxgränsen ligger och fick till svar att “50 är minimum” och att dörren är öppen för så många som 80 till 100. Med nuvarande takt skulle Rainbow Six: Siege alltså behöva ytterligare en handfull år med kontinuerliga uppdateringar för att nå upp till liknande siffror, så det verkar onekligen som att Ubisofts funderingar om att fortsätta stöda sina spel “5 eller 10 år efter lanseringen” inte var tomma ord.

Här är utvecklingsdagboken för år 2 och en matig genomgång av Velvet Shell.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – Dev Diary 2 [US]

Our latest Dev Diary for Rainbow Six Siege http://rainbow6.ubi.com/siege/en-US/home/index.aspx

Rainbow Six Siege – Velvet Shell’s New Spanish Operators and Map in Action

Watch our detailed breakdown of Mira and Jackal to see their new gadgets and tactics in action, as well as the new map, Coastline. http://rainbow6.ubi.com/siege/en-US/updates/velvetshell/index.aspx

 

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts