Rainbow Six: Siege får permanent nybörjartutgåva

Rainbow Six: Siege får permanent nybörjartutgåva

I måndags skrev vi en nätt liten vals om de senaste turerna kring Rainbow Six: Siege, inklusive det nya dlc-paketet Velvet Shell och Ubisofts uttalade mål att peta in så många som 50-100 spelbara operatörer i deras onlineskjutare.

Det känns som att spelet använder sig av ungefär tusen olika affärsmodeller, och här är ytterligare en. Rainbow Six: Siege – Starter Edition kommer släppas via Uplay i början av nästa vecka tillsammans med en prislapp på 15 euro.

Starter Edition innehåller alla kartor och teoretisk tillgång till alla operatörer. Vi säger “teoretisk” eftersom ingame-summan för inhandlande av nya karaktärer höjs från 2000 renown till 12 500 renown, vilket innebär väldigt mycket extra grindande om man vill utöka sitt personliga utbud bortom de fyra operatörer man får från start (två väljer man själv, två är slumpmässiga).

Ubisoft bifogar också en fin liten graf som detaljer innehållet i spelets fem olika utgåvor (ja, fem) och om man vill få tillgång till alla karaktärer så fort de blir tillgängliga måste man fortsättningsvis inhandla Gold- eller Complete-utgåvan, alternativt inhandla det andra årets säsongsbiljett separat.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts