Rädda barnen i Think of the Children

Rädda barnen i Think of the Children

Alla som någonsin varit i närheten av bebisar vet att de, när de börjar krypa och stå och gå, är fullständigt livsfarliga. För sig själva, i första hand, men också för omgivningens nerver. De kan klättra upp på vingliga stolar, hänga sig över räcken, börjar spatsera upp för branta trappor med vingliga steg. Allt medan vi vuxna med hjärtat i halsgropen försöker avstyra katastrofen. Små barn har inget konsekvenstänk. De bryr sig inte. Känns något spännande så gör de vad som faller dem in.

Detta tar Think of the Children fasta på. Det är ett hektiskt coop-spel om att hålla småglinen borta från fara, något som ser lättare ut än gjort. Tänk dig Overcooked, fast om barnpassning istället. Spelet kommer att gå att spela själv också, men det ser onekligen ut att vara gjort för coop, precis som nämnda Overcooked.

Release blir någon gång under året. Spana in trailern nedan om du är nyfiken.

Think of the Children: Ready! Set! Parent!

Little Bobby’s playing with a feral dog, the BBQ’s on fire, Jen’s eating poisonous berries and the birthday cake still needs icing. It’s just another wonderful day out with the kids, so… Ready! Set! Parent!

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts