Payday 3 officiellt utannonserat

Payday 3 officiellt utannonserat

Snart smäller det! Eller tja, om några år ifall man ska tolka talespersonen på Starbreeze rätt. I årsredovisningen för 2016 passar den svenska studion på att officiellt utannonsera det kommande Payday 3. Vi får dock inga bilder, videor eller ens minsta hint om vad spelet kommer innehålla (förmodligen bankrån?), utan vi får nöja oss med en bekräftelse på att spelet faktiskt är under utveckling:

“Det är med stor tillfredsställelse som vi också kan utannonsera att Payday 3-produktionen officiellt har dragit igång och befinner sig i designstadiet. Jag vill speciellt klargöra att det här projektet kommer ta så lång tid som det behöver. Det kommer vara klart när det är klart. Detta är vårt enskilt största varumärke idag samt hörnstenen av vårt företag, och vi kommer ta hand om det ordentligt. Uppdateringar inom den närmsta framtiden kommer vara få och med stora mellanrum. Det går helt enkelt inte att skynda sig med Payday 3.”

Räkna inte med några nyheter om Payday 3 inom den närmsta tiden, med andra ord. Såvitt vi vet kan det dröja flera år innan vi faktiskt installerar Payday 3 på våra kära datamaskiner, men så länge Starbreeze håller sitt ord och låter Overkill Studios utveckla spelet i en takt som gör det till ett mästerverk snarare än en buggfest, blir vi glada.

Gillar du Payday-serien? Lämna en kommentar!

About The Author

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Related posts