Owerwatch vinner stort på DICE Awards

Owerwatch vinner stort på DICE Awards

Overwatch blev den stora vinnaren på DICE Awards och sopade hem fyra utmärkelser: outstanding achievement in game design, outstanding achievement in online gameplay, årets actionspel och årets spel. (Som om Blizzard och Overwatch behöver mer framgång med 25 miljoner spelare och hyllningskörer bland kritikerna…)

En annan stor vinnare var PS4-exklusiva Uncharted 4 med fyra priser, Inside med tre utmärkelser och Todd “Fallout och The Elder Scrolls” Howard som blev den tjugoandra personen att väljas in AIAS Hall of Fame, där han bland annat har sällskap av storheter som Will Wright, John Carmack, Gabe Newell och Sid Meier.

Hela listan på alla vinnare hittar du här. Noterbart är att årets spel enligt PC Gamer, The Witcher 3: Blood and Wine, gick lottlöst. Moderspelet Wild Hunt fick dock tre tunga utmärkelser i fjol.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts