Old Time Hockey släpps den 28 mars

Old Time Hockey släpps den 28 mars

I slutet av fjolåret avslöjades Old Time Hockey, ett nytt hockeyspel till pc som ämnar fylla det puckformade hål i utbudet som Electronic Arts fortsättningsvis vägrar plugga igen med sitt NHL. Old Time Hockey tar inspiration av gamla goda NHL 94 i jakten på simpel och ren spelglädje, inklusive användarvänliga kontrollscheman och en rad lokala flerspelarlägen. Nu har spelet begåvats med ett releasedatum.

Old Time Hockey släpps på Steam den 28 mars och nedan hittar ni en ny trailer. Old Time Hockey utspelas under det sena 70-talet, komplett med tidstypisk utrustning, attityd och ett gäng festliga klubbnamn, bland annat “Moose Jaw Farmhands”, “Portage Lake Widowmakers” och “Long Island Rumrunners”. Vi på PC Gamer ser oerhört mycket fram emot att kunna lira hockey på dumburken igen. Det är på tiden, liksom.

Här är den nya trailern för Old Time Hockey.

Old Time Hockey – Release Date

Official Release Date – March 28, 2017 on PS4 and Steam. Xbox One and Nintendo Switch release dates to be announced. Old Time Hockey features 5-on-5 arcade hockey gameplay where players will their opponents to submit through rough and tumble aggressive hitting and fighting.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts