Nya spelsekvenser från Sea of Thieves

Nya spelsekvenser från Sea of Thieves

Vi har publicerat mängder av nyheter om Rares kommande sjörövaräventyr Sea of Thieves tidigare. Kolla bara in vårt dignande arkiv! Ändå känns det svårt att få ett egentligt grepp om det, i alla fall för mig, så då är det ju roligt att det nya gameplay-klippet demonstrerar hur spelet verkligen ser ut när man spelar det.

Det är väldigt mycket hoppande, drickande och allmän förvirring, i alla fall tills spelarna (som består av medlemmar från utvecklingsteamet) kommer ombord på sitt piratskepp och sätter kurs mot skattgömman som väntar vid Boulder Cay. Till tonerna av ljuv dragspelsmusik får de sällskap av ett fientligt skepp, varpå gänget bärgar skatten och flyr under dramatiska former.

Jag är fortfarande lite osäker på hur gameplayloopen egentligen kommer se ut (framför allt när man spelar ensam, vilket man kommer kunna göra) men om man har tillgång till ett gäng hurtiga vänner verkar spelet bjuda på god underhållning. Sea of Thieves släpps någon gång senare under året och är Play Anywhere.

Här är den nya gameplayvideon.

Sea of Thieves Developer Gameplay #1: “We Come Bearing Gifts!”

Four feisty pirates from the Sea of Thieves development team venture into a Technical Alpha play session and mingle with players from our Insider Programme! See how Joe (Executive Producer), Mike (Lead Designer), Andrew and Shelley (Senior Designers) fare on their selfless treasure delivery mission.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts