Ny trailer för Katana Zero

Ny trailer för Katana Zero

Katana Zero är en snabb neo-noir actionplattformare med fokus på akrobatik, neon, tajt kontroll och ond, bråd död. Med hjälp av drogen Chronos kan man manipulera tiden, vilket ger upphov till ett gäng vansinnigt stiliga actionsekvenser dränkta i pixligt blod.

På spelets Steam-sida kan vi läsa att spelet utvecklas av Askiisoft och planeras bli färdigt någon gång under året. Nedan hittar du också en helt ny trailer där vi ser den hittills namnlösa samurajen slakta sig igenom horder av fiender i jakten på “vad som rättmätigt är hans”.

Spelet har även en hemsida där man kan lyssna på ytterligare exempel från spelets redan nu imponerande soundtrack. Vi gör nog bäst i att hålla ögonen på Katana Zero, det har alla chanser i världen att bli ett av årets bästa indieutvecklade actionspel.

Här är den nya trailern.

Katana ZERO Official Trailer 2 – Full Confession

Katana ZERO is a neo-noir action platformer with a focus on extremely tight, fast-paced, instant death combat. Currently in development by Askiisoft. More info at – www.katanazero.com View the game on steam at – store.steampowered.com/app/460950/

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts