Ny Star Wars-bundle på Humble

Ny Star Wars-bundle på Humble

För exakt en vecka sedan tipsade vi om Humble Bandai Namco Bundle 2, ett attraktivt spelpaket som kan inhandlas under sex dagar till. Det har utökats med titlarna Attractio och Arcade Game Series (Pac-Man, Galaga och Dig Dug) sedan vi skrev om det sist.

Nu ska vi emellertid koncentrera oss på en annan, fräschare bundle, närmare bestämt Star Wars Humble Bundle III (romerska siffror eftersom det handlar om Star Wars). Precis som vanligt får man betala vad man vill till vem man vill, och den här gången är utbudet som följer.

Betala en dollar eller mer:
Star Wars: Knights of the Old Republic
Star Wars: X-Wing Alliance
Star Wars: X-Wing vs TIE Fighter – Balance of Power Campaigns
Star Wars: Galactic Battlegrounds Saga

Betala mer än genomsnittet (just nu 10 dollar och 37 cent):
Star Wars: Battlefront II
Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast
Star Wars: Starfighter
Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
Star Wars: Rebel Assault
Star Wars: Rebel Assault II

Betala 14 dollar eller mer:
Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition
Star Wars: The Force Unleashed II
Star Wars: Rogue Squadron 3D
Star Wars: Shadows of the Empire
Star Wars: Empire At War: Gold Pack

I samtliga fall handlar det om digitala Steam-nycklar, och om man betalar mer än 35 dollar får man dessutom också en fräck X-Wing vs. TIE Fighter-tshirt, och det är ju rätt coolt. Dock ställer jag mig frågande till samlingens mest uppenbara glapp, det vill säga de övriga spelen i Jedi Knight-serien. Vad är grejen, Lucasarts? (Eller Disney, vem vet vid det här laget).

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts