Ny rea på GOG

Ny rea på GOG

Det är Alla hjärtans dag idag. Jag vet inte om ni är medvetna om det, men jag tror det stämmer. För att fira har GOG inlett en ny sex dagar lång rea där över 55 av de mest “önskelistade” titlarna hos onlinebutiken reas ut med upp till 90 procent.

Det fullständiga utbudet hittas här, och föga förvånande är det väldigt, väldigt mycket rollspel (det är ju trots allt den genren som gjorde GOG:s ägare CD Projekt kända till att börja med). GOG själva föreslår titlarna The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition (50% rea), Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura (75%), Psychonauts (90%) och Darkest Dungeon (50%).

Inte nog med det, hos våra brittiska kollegor kan man även vinna ett av de berörda spelen, närmare bestämt något av System Shock 2, System Shock: Enhanced Edition, Shadow Warrior 2, Fahrenheit: Indigo Prophecy, The Solus Project, Hotline Miami, This War of Mine, Grim Dawn och Darkest Dungeon. Följ bara instruktionerna och hoppas att du har turen på din sida!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts