Ny ras till Total War: Warhammer nästa vecka

Ny ras till Total War: Warhammer nästa vecka

Nu är jag verkligen ingen Total War: Warhammer-expert, men jag tycker ändå att det känns lite märkligt att den nya spelbara fraktionen Bretonnia benämns som en ny “ras” i både den officiella pressreleasen och på expansionen Steam-sida, trots att det enbart handlar om ett nytt gäng människor.

Det känns lite ofräscht att dela in människor med olika bakgrund i “raser”, både i spelvärlden och i verkligheten. Å andra sidan är det ju Warhammer vi pratar om, så det här är kanske helt korrekt i den världen, vad vet jag. Snart börjar jag låta som PETA.

Hur som helst: det stolta kungariket Bretonnia blir spelbart i Total War: Warhammer från och med den 28 februari (eller ett dygn tidigare om man registrerat sig på spelets officiella forum via Total War Access). Nedladdningen är gratis och lägger till Bretonnia i Grand Campaign tillsammans med tre nya legendariska lorder: Louen Leoncoeur (Bretonnia), Alberic (Bordeleaux) och The Fay Enchantress (Carcassonne).

Bretonnias krigare håller hårt på sin ridderlighet, så deras heder (och rikets jordbruksekonomi) är saker man bör ha koll på för att nå framgång. När allt skiter sig kan man ändå åkalla den spöklika Gröna riddaren för att förhoppningsvis få situationen på rätt köl igen. Här är en trailer för Bretonnia.

Total War: WARHAMMER – Bretonnia – In-Engine Cinematic Trailer

In the mists of times past, the regions between the Great Ocean and The Grey Mountains were secured by Gilles le Breton, and Bretonnia was founded… For more information on Bretonnia: ➤http://store.steampowered.com/app/534330 For all the latest info, follow us on social media: ➤http://www.facebook.com/totalwar ➤http://www.twitter.com/totalwar ➤http://www.instagram.com/totalwar ➤http://www.twitch.tv/totalwar Video type: In-engine cinematic.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts