Ny blodstänkt For Honor-trailer i 360°

Ny blodstänkt For Honor-trailer i 360°

For Honor är den klart mest intressanta Ubisoft-releasen på länge. Inte nog med att det är ett nytt IP, det är dessutom en slags action vi aldrig sett från Ubisoft – och sällan från någon studio, om vi ska vara ärliga – som till råga på allt blandar riddare, samurajer och vikingar. (Pax för vikingarna!)

Den historiska korrektheten får flyga all världens väg och istället bereda väg för blodiga slagfält med besinningslösa dueller samuraj mot viking och riddare mot samuraj. Det är så tacky att det blir smakfullt.

Just slagfälten demonstreras i den här trailern i 360°, där vi kan vrida och vända kameran hur vi vill. Vi hoppas att Ubi balanserat actionfesten på bästa sätt. Snart vet vi. For Honor släpps den 14 februari. Varför inte tjuvstarta och/eller provsmaka på den öppna betan som äger rum mellan 9 och 12 februari?

For Honor – In the Battle 360° Trailer

Pre-order the game : http://ubi.li/pcy9f Participate in the Open Beta from February 9th to 12th. What is left when everything around you crumbles? Dive deep within the world of For Honor and take part in an amazing battle where honour is all you have left. Watch in 360 degrees for optimum experience.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts