NSFW-vykort från barbarparadiset

NSFW-vykort från barbarparadiset

Conan Exiles är nu i early exiles, och redan har det rönt viss uppmärksamhet. Kanske inte så mycket för själva spelmekaniken, det är en rätt typisk överlevnadssimulator, utan mer för nakenheten. Spelet har en del tekniska problem så här tidigt, men om man uthärdar dem finns möjligheten att spankulera omkring i ett soligt semesterparadis och känna brisen mot dina bara barbarskinkor. Visst – du lär bli ihjälslagen i parti och minut, men det år sådant man får räkna med. Spana in bilderna nedan för att få lite känsla för hur frisläppt och mysigt det är i barbarernas värld.

Vår egen Tobias Garsten testspelar Conan Exiles för en ordentlig förhandstitt i tidningen. Håll utkik.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts