Natalie Dormer spelar skeppsdoktor i Mass Effect: Andromeda

Natalie Dormer spelar skeppsdoktor i Mass Effect: Andromeda

HBO:s succéserie Game of Thrones fullkomligt kokar över av skådespelartalang, men frågan är om inte Natalie Dormer är en av mina allra största personliga favoriter. Hon gestaltar Margaery Tyrell, som en bit in i serien gifter sig med kung Joffrey (spoiler!) och snart visar sig vara en mästare på att manipulera den våldsamme och emotionellt instabile härskaren. Nu har Electronic Arts släppt en ny video där vi får reda på att Natalie Dormer gör en roll i Mass Effect: Andromeda, närmare bestämt Tempests asariska skeppsdoktor Lexi T’Perro.

Lexi analyserar dig och din besättning, och delar gärna med sig om sina åsikter kring ditt agerande i spelet. I videon förklarar också Mac Walters, creative director, att teamet hos Bioware siktar på att göra karaktärerna mer aktiva än tidigare, så Lexi springer också gärna omkring på skeppet med sina egna bestyr, och vi får rentav reda på att hon eventuellt kan vara kär i besättningens egen krogan, Drack.

Mass Effect: Andromeda släpps om en månad, torsdagen den 23 mars. Tidigare idag fick vi också ytterligare en video som belyste spelets strider. Här är videon om Natalie Dormer och doktor Lexi T’Perro.

MASS EFFECT: ANDROMEDA – Voicing Dr Lexi T’Perro

Natalie Dormer joins the cast of Mass Effect: Andromeda as Dr Lexi T’Perro. The Mass Effect universe travels to a new galaxy with Natalie Dormer joining the cast as Dr Lexi T’Perro. Her Asari character will support you on your quest to find a new home in the Andromeda Galaxy and monitor your crew’s physical and mental fitness on board The Tempest.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts