Mutant Football League får en ny kickstarterkampanj

Mutant Football League får en ny kickstarterkampanj

Mutant League Football var ett arkadbetonat, våldsamt sportspel som släpptes till Sega Megadrive i början av 90-talet. Om vi ändrar lite i titeln får vi istället Mutant Football League – en andlig uppföljare som nu hamnat på kickstarter. Igen.

Utvecklarna, Digital Dreams Entertainment, har jobbat med spelet i flera år nu, och försökte redan 2013 att finansiera färdigställandet av det genom kickstarter. Den gången gick det inte. Men nu har de snickrat ihop ett demo som alla backare får testa. Eftersom du inte betalar förrän kampanjen är över så kan du backa spelet, testa demot och sedan ångra ditt köp om du inte gillar det.

Mutant Football League handlar om en arkadig, brutal variant av amerikansk fotboll. Inte alls olikt Blood Bowl, men som actionspel istället för turordningsbaserad strategi. Om allt går enligt plan ska spelet släppas i oktober i år. Du kan kolla in kickstartersidan här.

Mutant Football League gameplay at PAX Prime 2015

Michael Mendheim, Creative Director at Digital Dreams Entertainment, gives us a look at Mutant Football League-a spiritual successor to Mutant League Football. For more, go to: http://www.pcgamer.com

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts