Mer plattformsmagi – Snake Pass släpps i mars

Mer plattformsmagi – Snake Pass släpps i mars

För någon (Jag! Jag! Jag!) som håller Banjo-Kazooie som ett av tidernas största plattformsverk blir det snart rena rama julafton. Yooka-Laylee, gjort av ett gäng Rareutvecklare i exil, släpps den 11 april.

Två veckor tidigare, den 28 mars, släpps Snake Pass. Trots att trailern som avslöjar releasedatumet fullkomligen skriker Rare är de gemensamma nämnarna färre än i fallet Yooka-Laylee. Bakom spakarna hittar vi Sumo Digital, kända som den nya studion bakom Dead Island 2. För hela soundtracket står dock en gammal Rarebekant: David Wise. Han har tidigare komponerat tonerna i SNES-serien Donkey Kong Country och är även aktuell med Yooka-Laylee.

(Säg inget till min chef men från den 28 mars och några veckor framåt är jag nog sjukskriven.)

Snake Pass – Release Date Reveal Trailer (2017) | Sumo Digital

http://www.snake-pass.com Snake Pass will be available from March 29th on Nintendo Switch, Steam, PS4, Xbox One and Windows 10! Features both PS4 Pro enhancements and Xbox Play Anywhere support. When the tranquillity of Haven Tor is interrupted by a mysterious interloper only the unlikeliest of heroes can save the day!

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts