Mass Effect: Andromeda är nu helt färdigställt!

Mass Effect: Andromeda är nu helt färdigställt!

I mars 2012 släpptes Mass Effect 3 och fem år senare, den 23 mars 2017, släpps Mass Effect: Andromeda. Vi kan nog hugga det datumet definitivt i sten då Bioware via Twitter nu förkunnar att det stora rymdäventyret är helt färdigställt. Det har, som man säger i spelvärlden, “gått guld”, och knappt tre veckor återstår till releasen.

Den senaste tiden har PR-maskineriet gått på högvarv och vi har dagligen rapporterat om det senaste från Andromedagalaxen. Systemkrav, strider, mer om striderna, skärmdumparWitcher-influenser, tjuvstart, och så vidare. I nya numret av PC Gamer ute i butik i början av mars läser du dessutom ett stort reportage.

Har du inte tagit ledigt från jobb, skola, barn och partner är det dags att göra det.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts