Kolla in lanseringstrailern för Torment: Tides of Numenera

Kolla in lanseringstrailern för Torment: Tides of Numenera

Tidigare idag släpptes Torment: Tides of Numenera, Inxiles spirituella uppföljare till Black Isles rollspelsklassiker Planescape: Torment från 1999. Man kan inhandla spelet via Steam eller GOG, och om man väljer det sistnämnda alternativet får man genrekollegan Lords of Xulima på köpet.

Tidigare idag publicerade vi också Jocke Kilmans matiga recension av Torment: Tides of Numenera, och han delade ut betyget 88 procent tillsammans med omdömet “ett fascinerande och välskrivet rollspel som verkligen inte liknar något annat just nu”. Och det låter ju helt okej.

Om du fortfarande sitter och velar på gärdsgården kanske lanseringstrailern nedan kan hjälpa dig fatta ditt slutgiltiga köpbeslut. Vi har tidigare också fått en trailer som mer specifikt handlar om spelets berättelse, och den övertygade i alla fall mig rätt rejält.

Torment: Tides of Numenera | Launch Trailer

What if you were just a by-product of someone else’s immortality, abandoned and left to die? Seize your life and forge your legacy in Torment: Tides of Numenera – a deep science-fantasy RPG spanning countless lifetimes. Out now!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts