Kolla in den första trailern för Project Cars 2

Kolla in den första trailern för Project Cars 2

För exakt en månad sedan rapporterade vi att Ian Bell uppskattade att Slightly Mad Studios nya racingepos Project Cars 2 eventuellt skulle kunna släppas i september. “Det kommer bli väldigt tight eftersom vi är lite efter med både användargränssnittet och karriärläget” varnade han dock.

Nu har vi fått reda på att spelet kommer släppas i slutet av året istället. Som plåster på såren har vi ändå fått den första officiella trailern och ett knippe fina skärmbilder, och bevisligen har det hänt en hel del sedan senast. Variationen var suverän redan i originalet, men den verkar höjas ytterligare ett snäpp i uppföljaren.

I pressreleasen kan vi läsa att spelet bjuder på det “största banutbudet någonsin på konsol” (så det finns större spel till pc?) och ett “brett utbud bestående av 170 licenserade bilar från världens mest ikoniska tillverkare” samt stöd för VR och 12K. Vidare kommer spelet innehålla onlinebaserade mästerskap, racingligor, inbyggd esport-funktionalitet, streamingverktyg och en blandning av gamla och nya motorsportgrenar, inklusive Rallycross och Indycar.

Som trailern vittnar om kommer spelet också fokusera stenhårt på dynamiska vädereffekter och varierande vägunderlag, och banorna kommer bli snabbare och snabbare vartefter gummi läggs ner i asfalten över en hel tävlingshelg. Project Cars 2 innehåller också en vintrig svensk isbana baserad på verklighetens Mercedes-ägda anläggning i Sorsele, Västerbotten.

Här är den nya trailern och de nya skärmbilderna.

Project CARS 2 – PC/PS4/XB1 – The Ultimate Driver Journey² (Announcement Trailer 4K)

Project CARS 2: the ‘ultimate driver journey’ returns late 2017 on PlayStation 4, Xbox One, and PC Created by gamers and tested by a team of world-class racing drivers-including two-time Le Mans winner Tommy Milner, Audi factory driver René Rast, stunt driver Ben Collins (Skyfall, Doctor Strange), and Rallycross and sim racing champion Mitchell DeJong-Project CARS 2 continues to be the choice for the world’s best Esports drivers and teams while delivering the full spectrum of motorsport racing for all levels of racers with complete freedom to choose what and where to drive.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts