Klicka på saker i ett webbläsarspel baserat på Ghost Recon: Wildlands

Klicka på saker i ett webbläsarspel baserat på Ghost Recon: Wildlands

Säga vad man vill om Ubisoft och deras spel, men de kan det här med att fånga spelarna redan innan de egentliga lanseringarna av deras titlar. Det känns som att precis vartenda stort Ubisoft-spel det senaste året har åtföljts av publika betastester, och Ghost Recon: Wildlands är inget undantag.

I fredags skrev vi om den öppna betan för Ghost Recon: Wildlands som kommer äga rum mellan den 23 och 27 februari (men man kan ladda ner spelet redan från och med imorgon). Men det här är är inte den enda möjligheten v får att interagera med spelet innan lanseringen den 7 mars.

Ubisoft har nämligen lanserat ett lustigt litet webbläsarspel kallat World With No Heroes. Det hittas här och man ombeds klicka på olika ikoner på Bolivias karta som zoomar in på utvalda områden där man sedan fortsätter klicka, fast den här gången på skurkar. Om man klickar tillräckligt mycket kan man låsa upp kosmetiska föremål för användning i Ghost Recon: Wildlands.

Briljant nytänkande marknadsföring som ger mervärde åt spelarna eller ett rejält slöseri med tid och resurser? Här är en trailer som förklarar webbläsarspelet.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: World With No Heroes Trailer

Explore the country through 50 cameras and recon the activity of the Santa Blanca Cartel before the deployment of the Ghosts.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts