Interdimensionella 2D-rollspelet A House of Many Doors ute nu

Interdimensionella 2D-rollspelet A House of Many Doors ute nu

A House of Many Doors skulle ha släppts redan förra året, men så blev det inte. Nu är det dock ute på Steam, för den som är nyfiken på det egensinniga lilla rollspelet – eller hur man nu ska kategorisera det. Du kontrollerar ett slags larvliknande tåg med ben genom underliga landskap, och genom en över 300 000 ord lång story som förgrenar sig beroende på dina val, samt “770 biljoner dåliga dikter”. Du ska också kunna bli romantisk med andra väsen, som en oljerigg och, öh, “tio miljoner kråkor”.

Spelet påminner lite om Sunless Sea, men allra mest känns det som en rätt egen best. Om du blir nyfiken på den förvirrade beskrivningen ovan så kan du kolla in trailern nedan, eller spana in spelet på Steam.

A House of Many Doors: Trailer #1

A House of Many Doors is a 2D exploration RPG coming to PC & Mac on February 3rd 2017. Buy it on Steam, Humble or itch.io! www.pixeltrickerygames.com http://store.steampowered.com/app/437250

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts