Indiana Jones and the Fate of Atlantis på väg att få nyversion?

Indiana Jones and the Fate of Atlantis på väg att få nyversion?

The Secret of Monkey IslandGrim FandangoDay of the Tentacle och Full Throttle är några LucasArts-klassiker som på senare fått (eller är på väg att få) remastrade versioner. Nu kanske Indiana Jones and the Fate of Atlantis är på väg att gå samma högupplösta väg – men det är ett gigantiskt “kanske”.

Went2Play har satt ihop en demo men nöjer sig inte med det. Just nu håller de i en namninsamling för att övertyga Disney om att ge dem rättigheterna till att utveckla en remastrad version av The Fate of Atlantis. Snart är man uppe i 5 000 namn men om nu Disney inte ens vill lyssna på Ron Gilbert gällande Monkey Island– och Maniac Mansion-rättigheterna, varför skulle man då ta notis om en liten indiestudio?

Vi är tveksamma men applåderar ambitionerna. På tal om The Fate of Atlantis fick vi fjol veta mycket om LucasArts-uppföljaren till spelet som aldrig blev: Indiana Jones and the Iron Phoenix.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts