Humble Freedom – bästa bundlen någonsin?

Humble Freedom – bästa bundlen någonsin?

Humble Freedom Bundle kan vara den bästa bundlen någonsin. För minst 30 dollar, omkring 267 kronor, får du ett spelpaket som (hittills!) rymmer 41 titlar, med allt från det lilla storverket Stardew Valley och Day of the Tentacle Remastered till Super Meat Boy och The Witness. Plus lite ljud- och e-böcker. Mums!

Allt som allt är det värt mer än 5 000 freakin’ kronor. Dessutom är ändamålet som alltid gott och alla pengar går till Läkare utan gränser, American Civil Liberties Union och International Rescue Committee. Vackert så.

Paketet har hittills sålt i 60 000 ex och kommer finnas veckan ut … Vad sa du? Vill du en komplett lista på alla spel? Okej då, men kom ihåg att paketet kan utökas ytterligare:

The WitnessStardew ValleySubnauticaDay of the Tentacle Remastered, Overgrowth, Nuclear Throne, Octodad: Dadliest Catch, Invisible Inc., Super Meat Boy, World of Goo, Mushroom 11, No Time to Explain Remastered, The Stanley Parable, Superbrothers: Sword & Sworcery EP, Super Hexagon, VVVVVV, R in a Nutshell, Guacamelee!, The Swapper, Thirty Flights of Loving, Spirits, Human Resource Machine, Rocketsrocketsrockets, 2064: Read Only Memories, A Virus Named TOM, 7 Grand Steps: What Ancients Begat, Mini Metro, Retro Game Crunch, Tower of Guns, Waking Mars, Song of the Deep, Monster Loves You!, AI War: Fleet Command, Sproggiwood, Hot Tin Roof: The Cat That Wore A Fedora, Secrets of Raetikon, Girls Like Robots, Ellipsis, Streamline, Ninja Pizza Girl, Robot Roller-Derby Disco Dodgeball.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts