Hidden & Dangerous-spelen har släppts på GOG

Hidden & Dangerous-spelen har släppts på GOG

Jag har aldrig spelat den taktiska actionspelsserien Hidden & Dangerous, men vill minnas att i alla fall det första spelet var en väldigt stor grej när den släpptes under det nya millenniets första dagar, inte minst i Svenska PC Gamer. Jag tror rentav att det fick hela 93 % i vår recension.

Nu finns både Hidden & Dangerous Action Pack (som inkluderar expansionen Fight for Freedom för 5 dollar och 79 cent) och Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire (som inkluderar expansionen Sabre Squadron för 9 dollar och 69 cent) att inhandla från GOG.

Båda spelen är utvecklade av inga mindre än tjeckiska Illusion Softworks, som även gett oss de ungefär lika klassiska gangsterspelen Mafia och Mafia 2. Innebär det här att vi äntligen är ett steg närmare en riktig digital nyutgåva av Mafia som fungerar på moderna datorer? Snälla?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts