Här en trailer för Bulletstorm: Full Clip Edition

Här en trailer för Bulletstorm: Full Clip Edition

Det var i höstas som vi för första gången hörde rykten om en remaster av People Can Flys uppskattade actionspel Bulletstorm från 2011. Spelet bekräftades sedermera i december tillsammans med undertiteln Full Clip Edition och ett gästspel av Duke Nukem eftersom spelet ges ut av Gearbox Software.

Till skillnad från många andra remasters (Skyrim Special Edition, Bioshock Remastered och Darksiders Warmastered Edition) kommer inte Bullestorm: Full Clip Edition bli en gratis uppdatering för gamla kunder, och den kommer till på köpet kosta hela 450 kronor. Ur Gearbox perspektiv är situationen förståelig (de äger inte rättigheterna) men ur kundens synvinkel känns det hela väldigt tveksamt, och det skulle verkligen förvåna oss om det här spelet blir en försäljningssuccé.

Hur som helst kommer Bulletstorm: Full Clip Edition släppas den 7 april och medföra en massa festliga nyheter såsom uppdaterad grafik, möjligheten att starta spelet med vilka vapen man vill och sex nya banor till Echoes Mode. Här är en ny trailer för Bulletstorm: Full Clip Edition.

Bulletstorm: Full Clip Edition – Story Trailer | PS4

Step into the boots of Grayson Hunt as he battles his way through throngs of mutated inhabitants of the former resort planet, Stygia. An exiled member of the elite assassin group, Dead Echo, Grayson is driven not only by his desire to escape Stygia, but to exact revenge on the corrupt Dead Echo General who sent him there.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts