Här är premärtrailern för Genesis Alpha One

Här är premärtrailern för Genesis Alpha One

Radiation Blue och Team 17 har berättat att de slår sina kloka huvuden samman och planerar släppa det nya sci-fi-spelet Genesis Alpha One någon gång i den mörka framtiden. Spelet byggs i Unreal Engine 4 och blandar roguelike, fps, basbyggande och överlevnadselement i en förmodat välsmakande mix.

Genesis Alpha One är det första spelet av Radiation Blue, en indiestudio bestående av utvecklare som tidigare jobbat med Hitman-serien, Velvet Assaassin, Spec Ops: The Line, Spellforce-spelen och Settlers-serien.

I Genesis Alpha One spelar tar man rollen som kapten ombord på skeppet Genesis för att utforska den okända slumpgenererade rymden i jakt på resurser och ett nytt hem för mänsklighetens DNA.

Här är utannonseringstrailern för Genesis Alpha One och hela 14 skärmbilder.

Genesis Alpha One – Reveal Trailer

Genesis Alpha One is a revolutionary mix of roguelike shooter, base building and survival that puts you in the role of an interstellar pioneer. In a near future ravaged by wars; corrupt regimes and global capitalism left unchecked have resulted in natural resource over-exploitation and pollution devastating the planet.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts