Här är lanseringstrailern för Stories Untold

Här är lanseringstrailern för Stories Untold

För drygt två veckor sedan presenterades Stories Untold, ett “experimentellt textäventyr” av indiestudion No Code och utgivaren Devolver Digital. Vi fick reda på att spelet skulle släppas den 27 februari, och eftersom det är idag kan ni kolla in lanseringstrailern här nedan.

I ett pressmeddelande får vi också veta att spelet säljs hos Steam, GOG och Humble och kostar 8 euro och 49 cent hos samtliga fram tills den 6 mars då prislappen höjs till 10 euro. Vi vet fortfarande inte riktigt vad spelet kan tänkas bjuda på men enligt Devolver Digitals finanschef Fork Parker är spelet “så otroligt intensivt att jag vid ett tillfälle kissade på mig i mina absurt dyra byxor”. Ett besök på muggen innan du böjar spela är med andra ord rekommenderat.

Pressmeddelandet avslutas med löften om ett andra spel av No Code och Devolver Digital som kommer avslöjas via Twitter. Är det här månne början på en serieantologi? Här är lanseringstrailern för Stories Untold.

Stories Untold – Available Now

Available Now: http://storiesuntoldgame.com Stories Untold is a compilation tape of four experimental text adventures, including a remaster of the original episode The House Abandon.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts