Här är Epics nya spel

Här är Epics nya spel

Epic Games har gjort en hel massa gott under deras tid i branschen. Jack Jazzrabbit, Unreal, Unreal Tournament och Gears of War föddes alla i den North Carolina-baserade studion, men på sistone har de inte gjort särskilt mycket väsen om sig.

Förvisso håller de fortfarande på med både evighetsprojektet Fortnite och det nya Unreal Tournament (som kan laddas ner gratis här) men det känns som att studions AAA-dagar är förbi sedan länge. Under GDC utannonserade de sitt nya spel Battle Breakers och förstärkte ytterligare intrycket av en studio som har sina mest storslagna dagar bakom sig.

Av trailern att döma utvecklas spelet för mobiler i första hand och pc i andra, vilket nog får både dig och mig att rycka på näsan lite lagom fisförnämt. Battle Breakers har också en hemsida där vi kan läsa att det rör sig om ett taktiskt turbaserat rollspel inspirerat av tecknade serier från 80-talet (även om karaktärsdesignen doftar väldigt mycket mer öst än väst) och det har faktiskt redan fått en begränsad lansering i Filippinerna.

Battle Breakers kommer bli free-to-play och om du registrerar dig här kommer du få tillgång till den kraftfulla hjälten Dark Beastman vid lanseringen. Här är premiärtrailern för Battle Breakers.

Battle Breakers – Gameplay Trailer

Learn more about Battle Breakers on the official website at: http://www.battlebreakers.com. Battle Breakers is the new mobile RPG from Epic Games coming to iOS and Android. Unlock a fantastic world where you can unlock incredible Heroes and unleash their massive attacks on the Monster Legion.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts