Här är en storytrailer för Nier: Automata

Här är en storytrailer för Nier: Automata

I måndags bänkade vi oss framför 25 gameplayminuter från Platinum Games kommande actionrollspel Nier: Automata. Bland annat fick vi reda på att androiden 2B:s data flyttas till en ny kropp när hon dör, vilket gör att man kan jaga rätt på och väcka liv i sitt forna jag för att få en ny kamrat eller fiende på slagfältet.

Nu har vi lagt labbarna på en ny trailer för spelet, den här gången med berättelsen och karaktärerna i fokus. Spelet utspelas år 11 945 på ett raserat jordklot, och det verkar som att 2B går igenom viss känslomässig utveckling under berättelsens gång (som brukligt när det kommer till androider, med andra ord).

Nier: Automata släpps till Playstation 4 den 10 mars. Spelet är också sedan länge utannonserat för Steam, men tills vidare saknar vi både produktsida och spikat releasedatum. Här är den nya trailern.

NieR: Automata – “Glory to Mankind 119450310”

Watch the NieR: Automata “Glory to Mankind 119450310” trailer to find out more about androids 2B, 9S and A2 and their battle to reclaim the machine-driven dystopia overrun by powerful machines. Humanity has been driven from the Earth by mechanical beings from another world.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts