Graveyard Keeper låter dig tjäna pengar på döden

Graveyard Keeper låter dig tjäna pengar på döden

I spelvärlden är ingenting heligt. Förutom From Software. De får man inte kritisera. Blizzard är också känsligt. Okej, det finns gott om heliga kor även i spelvärlden. Däremot är det i regel okej att göra superkapitalistiska spel där man som spelare tjänar pengar på exakt vad som helst, ofta med ohederliga detaljer. I Pizza Tycoon kan du leka vapenhandlare, och i Theme Park kan du lura av folk pengar genom att översalta alla pommes frites, och sedan ta ockerpris för läsk.

Graveyard Keeper spelar dock i sin egen liga. Det är ett gulligt, Stardew Valley-doftande spel om att hantera en kyrkogård och få den att bli lukrativ. Som att sälja korv till besökare. Billig korv, gjord av “naturliga råvaror” som finns i överflöd på just en kyrkogård. Med andra ord – allt är tillåtet i jaken på den heliga cashen.

Utvecklarna, Lazy Bear Games, har tidigare gjort Punch Club, och är om inte annat skickliga på läcker pixelkonst. Graveyard Keeper ser groteskt bedårande ut. Det släpps inte förrän till sommaren, men redan nu kan man anmäla intresse för ett alpha-test. Spana in trailern nedan för lite dödssköna vibbar.

Graveyard Keeper Announcement Trailer

http://GraveyardKeeper.com – Alpha Sign-ups now open! Graveyard Keeper is the most inaccurate medieval cemetery management sim of the year. Build & manage your own graveyard while finding shortcuts to cut costs, expand into entertainment with witch-burning festivals, and scare nearby villagers into attending church.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts