Ghost Recon: Wildlands får Eyetracking-stöd

Ghost Recon: Wildlands får Eyetracking-stöd

Blir du också åksjuk av VR men suktar fortfarande efter mer inlevelsefulla spelupplevelser? Då kanske Tobiis Eyetracking-teknologi kan vara intressant för dig. Eyetracking låter dig styra vissa moment i olika spel med ögonen, såsom sikte och ljusstyrka beroende på vart du tittar på skärmen. Tekniken tillåter även HUD:ens olika delar att vara transparenta såvida du inte fäster blicken på dem – på så sätt är livmätare och minikartor inte i vägen, utan blir bara tydliga när du behöver dem.

Via Tobiis hemsida kan man se vilka spel som redan har stöd för Eyetracking, och nu har ännu en titel lagts till i den listan: det kommande Ghost Recon: Wildlands. I spelet kommer Eyetracking att fungera på följande sätt:

  • Head Tracking
  • Natural Targeting: Aim at Gaze, Tag at Gaze
  • Immersive Graphics: Dynamic Light, Clean UI
  • Infinite Screen: Extended view
  • Other Features: Communications Wheel, Auto-Pause

Här nedanför finns ett smakprov på hur teknologin fungerar, demonstrerat med hjälp av zombiefesten Dying Light. Ta en titt:

Full Eye-Tracking Support in Dying Light

In cooperation with Tobii, we proudly introduce full eye-tracking support for the PC and Mac versions of Dying Light: The Following – Enhanced Edition. Experience a new level of immersion with 14 eye-tracking options, including adaptive HDR, flashlight controls, gaze aiming, transparent UI, and more. See the Tobii EyeX Controller in action!

About The Author

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Related posts