Första bilderna på Alicia Vikander som Lara Croft!

Första bilderna på Alicia Vikander som Lara Croft!

Under 2014 och 2015 slog den svenska skådespelerskan Alicia Vikander igenom på allvar i Hollywood med roller i Ex Machina, Testament of Youth och The Danish Girl. Den senare nämnda vann hon en Oscar för, så det är knappast en underdrift att kalla henne för en av våra just nu hetaste skådisexporter.

Nu har de första bilderna på Vikander i rollen som Lara Croft läckt ut och det ser ut som en rejält fysisk roll hon tagit sig an. Angelina Jolie må ha passat ypperligt för den yppiga Lara Croft som var stor på 90-talet men den mänskligare Lara vi senast såg i Rise of the Tomb Raider känns gjuten för Vikander.

Filmen har premiär i mars 2018 och det återstår att se om den bygger vidare på spelen eller om det blir en fristående tolkning. Vi vet ännu lite om men Laras döda far, Lord Richard Croft, ska spela en central roll.

Bilder: Noble and Draper

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts