Flatout 4: Total Insanity kommer till Steam i april

Flatout 4: Total Insanity kommer till Steam i april

Jag älskar Flatout. Originalspelet från 2004 det vill säga, utvecklat av finska Bugbear Entertainment. I mitt tycke är det ett av de bästa arkadracingspelen någonsin och tåls att nämnas i samma andetag som Burnout 3, Outrun Online Arcade, Project Gotham Racing 4 och Ignition.

Tvåan gillade jag inte fullt lika mycket, och trean spelade jag inte alls. Den utvecklades nämligen av Team 6 Game Studios (vem?) och fick usel kritik. Nu börjar det dock dra ihop sig inför lanseringen av Flatout 4: Total Insanity, och den här gången är det den franska studion Kylotonn Racing som står vid rodret. I höstas var de aktuella med WRC 6, ett spel som jag gillade överraskande mycket.

Så jag är hoppfull. Trailern nedan förkunnar att Flatout 4: Total Insanity släpps på Steam i april, och spelet kommer bjuda på totalt 27 bilar av olika klasser, inklusive kraftfulla muskelvidunder och kvicka racingbilar. Vidare får vi 20 banor med förstörbara omgivningar och en rad olika spellägen, inklusive de klassiska stuntminispelen från originalet och Capture the Flag för spel över nätet.

Uppenbarligen kommer man kunna utrusta bilarna med vapen också, men tack och lov verkar det vara begränsat till ett speciellt spelläge kallat Assault Mode (jag vill att mina skrotbilar ska gnugga karosser och inget annat). Här är trailern.

FlatOut 4: Total Insanity Steam release trailer

PC GAMERS WORLDWIDE WILL TAKE THE WHEEL AS FLATOUT 4®: TOTAL INSANITY SMASHES ITS WAY ONTO STEAM IN APRIL MONTREAL – Feb. 15, 2017 – Gamers will soon peel out of starting line as Strategy First proudly reveals FlatOut 4®: Total Insanity for Steam in development by Kylotonn Games.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts