Fanskapat Pokémon-spel i Minecraft

Fanskapat Pokémon-spel i Minecraft

Pokémon Cobalt och Amethyst låter oss leka Pokémon i ett vanligt, omoddat Minecraft (version 1.8.8). Allt du behöver göra är att ladda ner kartan och installera den. En av utvecklarna, PureCharlie beskriver i en reddit-tråd lite hur deras mod funkar. Det är, kort och gott, en karta som låter dig fånga, träna och slåss med Pokémons. Det går bara att spela i singleplayer, så du kan inte spela det med dina vänner.

Kartan har varit under utveckling av Phoenix SC i en bra bit över ett år, och påstås återskapa original-Pokémon från 1996, men med en ny region, unika berättelser och 136 både gamla och nya Pokémons. Det ska tydligen ta mellan 60 80 timmar att spela igenom hela, så det är onekligen en genomarbetad och ambitiös skapelse.

Spana in filmen nedan för att se hur det ser ut.

FULL Vanilla Minecraft Pokémon Wild Battle + BATTLE MUSIC

Full #PokeCA Wild Battle cinematic! I encountered a very rare Circumire (cheated…obviously) and, of course, extended the battle to showcase as many battle features as possible! Wild Battle Music by Cashwarrior https://www.youtube.com/cashwarior ——————————————————————– #PokeCA is generously hosted & sponsored by Shockbyte Receive a 10% discount on your first month on a Server with the code “PHOENIXSC”!

Om du vill testa själv så kan du kolla in videon nedan, där utvecklarna förklarar precis hur du laddar ner och installerar kalaset. Hur länge spelet kan fortsätta distribueras på nätet utan att ett visst företags advokater skickar krav på nedtagning återstår dock att se. Den som vill testa bör snabba sig på att ladda ner det.

Pokémon Cobalt and Amethyst // FULL RELEASE [DOWNLOAD + INFO]

DOWNLOAD + WALKTHROUGH: http://phoenixsc.me/pokemon-cobalt-and-amethyst-official-walkthrough/ IMPORTANT FORUM POST: http://www.minecraftforum.net/forums/mapping-and-modding/maps/2791466-pokemon-cobalt-amethyst-pokemon-in-vanilla Pokémon Cobalt and Amethyst is a 1.8.8 single player vanilla Minecraft map that recreates the original Pokémon role-playing game in Minecraft. This includes battling, capturing, and training Pokémon, fighting trainers, and challenging Gym Leaders and, ultimately, the Pokémon League.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts