Fallout Shelter till Win 10 som Play Anywhere-spel

Fallout Shelter till Win 10 som Play Anywhere-spel

Att installera det ursprungliga mobilspelet Fallout Shelter på pc är en inte alldeles enkel historia. Om du inte lyckats eller orkat ta tag i det har du knappast missat något. I sin syrliga recension delade Jocke Kilman ut 35 % och konstaterade att det var ett ytligt och händelselöst spel: “Saknar det mesta som gör Fallout bra”. Nu står det dock klart att spelet blir betydligt mer tillgängligt, då det släpps till Windows 10 som en Play Anywhere-titel.

Det innebär samtidigt att det då även blir tillgängligt för Xbox One-spelare och dessutom fullt anpassat för konsolkontroll, säger Microsoft. Den 7 februari släpps spelet men någon Steamversion finns ännu inte i sikte.

Andra, och alla betydligt bättre, Play Anywhere-spel, är Resident Evil 7Gears of War 4Forza Horizon 3 och Recore. Vi väntar närmast på Halo Wars 2.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts