Et tu, Sierra? Caesar I och II släppta på GOG

Et tu, Sierra? Caesar I och II släppta på GOG

Kulturgärningarna på GOG har varit ovanligt bragdbetonade på senare tid. För ett tag sedan stod det klart att världens bästa svenska spel (åtminstone enligt moi) Ignition släppts i samma veva som älskade SWAT 4. Nu fylls GOG:s allt djupare spelskattkista på med tre strategiska klassiker som alla är tidsslukare av rang.

Caesar från 1992 gör sällskap med den tre år yngre uppföljaren Caesar II tillsammans med lite mindre antika Emperor: Rise of the Middle Kingdom från 2002. Samtliga stod Sierra en gång i tiden som utgivare för.

För utvecklingen stod däremot studion Impressions Games (född 1989, död 2004) och sedan tidigare finns även Caesar III och Caesar IV på GOG – just nu dessutom till reapris.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts