Epic byggfail när Constructor HD försenas igen

Epic byggfail när Constructor HD försenas igen

Constructor HD har ett slutgiltigt (!?) releasedatum”, förkunnade jag för en månad sedan. Jag är väldigt glad för mina “!?” i meningen för nu försenas spelet … igen. 28 april är nästa bud, men sannolikt inte sista.

Planen var från början att släppa remaken av det 20 år gamla spelet i januari 2016, men som min pappa lärde mig när jag växte upp: lita aldrig på hantverkare. Spelet har skjutits upp gång på gång och vore det inte för att jag ännu var sugen på mer Constructor i mitt liv skulle jag nog ha gett upp vid det här laget.

Nåväl, den här gången har vi åtminstone en ny trailer att visa. Tack, Rock Paper Shotgun.

Constructor Is Back, Complete With HD Poo Poo

The HD remake of Constructor is out soon, so here’s a giant pile of in-game “high definition” footage.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts